Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Penisen min har ikke begynt å vokse enda. Kommer den til å vokse snart?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, er 16.5 år gammel. Men penisen min har ikke begynt å vokse enda. Kommer den til å begynne å vokse snart eller blir penisen min sånn for alltid?

Besvart 09.06.2017 23:23
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Det du opplever er ikke unormalt og penisen din vil vokse. Det er ikke alle som har begynt å få noe særlig penisutvikling på din alder. Det er slik at penis vokser litt i rykk og napp i puberteten, og det er individuelt når den begynner å vokse og når den er ferdig utvokst. Penis begynner ofte å vokse et års tid etter at det har begynt å skje endringer i pungen. Det er først når du er i slutten av tenårene at de fleste er ferdige med sin utvikling, og kroppen ikke forandrer seg lengre.

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for guttene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for guttene


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre