Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om han har gynekomasti, og vil gjøre noe med det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 20 år som har slitet med en ikke så veldig uvanlig tilstand, men en som påvirker meg psykisk, nemlig gynekomasti. Jeg har enda ikke vært hos legen men er ganske sikker på at jeg har det. Jeg er lei og har lyst å bli kvitt det, men det ser ut som man må betale store summer for noe så lite. Er det mulig å få det dekket på noen som helst måte?

SVAR

Besvart 11.09.2018 13:46:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Rett til helse- og omsorgstjenester

Alle har rett til nødvendige helse- og omsorgstjenester. Trenger du hjelp til helsetjenester eller til å klare deg i dagliglivet? Henvend deg til kommunen din.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle