Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noe bittesmå prikker/klumper på penisen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har noe bittesmå prikker/klumper på penisen. De ligger ganske tett inntil hverandre rundt penisen. Har aldri hatt sex så det kan vel ikke være herpes? Tror ikke det er talgkjertler heller fordi har det å men de er større. Hva kan dette være. Vet du om en nettside der jeg kan sende inn bilde til noen som kan se hva det er?

SVAR

Besvart 15.09.2018 09:22:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle