Hopp til hovedinnholdet

Har kuler i brystene (gutt).

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, e e en gutt på 14 år med vonde, harde kuler under brystvortene. E har forstått at detta e ganske vanelig for gutta i puberteten men e har hatt de ganske lenge no, rundt 2 år. Og no har den ene blitt større og vondere enn den andre. Så e lure på om detta e normalt? Når e blir våt eller kald på brystet blir også brystvortane mindre og stive. Takk for svar på forrhånd:)

SVAR

Besvart 01.10.2018 09:52:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle