Hopp til hovedinnholdet

Får ikke trekt tilbake forhuden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har akkurat hatt seksualundervisning på skolen og der lærte vi at når en skal feste kondomen skal man trekke forhuden på penid bakover men jeg får det ikke til. Forhuden min er festet til penishode slik at når den er stiv så kan jeg ikke trekker den tilbake. Det er også slik at når jeg drar forhuden tilbake når den er slapp så går ikke underdelen tilbake siden forhuden er testet til penishode

SVAR

Besvart 14.02.2019 09:55:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan trer du på et kondom?

Når du ikke har gjort det før, er det ikke alltid så lett å få det til. Det kan være lurt å trene litt for seg selv for å få teknikken i hendene.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
account_circle