Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg gjøre noe for å få mindre bryster?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg stilte dere et spørsmål tidligere anngående mine utstående bruster/mannepupper. Jeg fikk blant annet svar om at forbruk av marihuana kan ha fororsaket disse brystene. Det jeg lurer på er om jeg på noen som helst måte kan trene bort disse brystene ved hard muskeltrening og fettforbrenningsøvelser ? Er det noe medisiner eller annet kosthold jeg kan innta som er med på å minske effekten. Eller må jeg leve resten av livet med brystene jeg har nå per dags dato?

SVAR

Besvart 13.03.2019 11:15:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle