Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg h fått hiv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hadde sex med en jente uten kondom i max 3 minutter, som osgå var 14 år som hostet litt. 1-2 uker etter beggynner jeg å bli syk.(slapp, ikke sulten, rødt merke i penis, men jeg tror ikke jeg svettet om natten eller noen andre symptomer) 3 måneder senere nå har jeg fått 3 kvise lignende (kviser kan vi si) rundt beina/penis. kan det være jeg har fått hiv (hun sa hun var jomfru men er ikke helt sikke)

SVAR

Besvart 26.10.2018 10:24:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle