Hopp til hovedinnholdet

Har hatt sex og er veldig bekymret for HIV. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var på en guttetur i Danmark i sommer, og fant noen jenter på bar og tok de med oss på hotellet. Jeg hadde samleie med en av de jentene og jeg bruke KONDOM under samleie, det har gått 3 måneder nå og jeg sitter her og med angst, frykt for å ha fått Hiv, jeg blir snart gald og jeg klarer å ikke på noe annet enn at jeg er hiv smittet, det lar seg ikke gjøre. Jeg vet at sjansen er 0 for å få hiv hvis man har brukt kondom, jeg har ikke kjent noe av de syptommene for hiv og jeg vet inn i meg at jeg er ikke smittet men tankene kommer og går og det plager meg så mye!!! Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Ta en hiv test hos fastlegen eller bare drite i det! Ohhh Gud. Så kan dere være så snill og anbefale meg om hva jeg skal gjøre?!

SVAR

Besvart 23.09.2019 15:28:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Om hiv og aids

Her kan du lese om hiv, hvordan det smitter og ikke smitter, hvordan du kan beskytte deg mot smitte og hva du kan gjøre om du har utsatt deg for smitte eller allerede er smittet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
account_circle