Hopp til hovedinnholdet

Har fått røde prikker på penis etter sex. Hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har har hatt mye sex me samme partner en stund nå. Plutselig ser jeg at jeg har noen røde små flate prikker på penis hode. Og engster meg veldig over det, og hva det kan være. Begge to var jomfru før og da leste jeg at det ikke kunne være en kjønnsykdom. Men har ikke noe lyst til og snakke med foresatte enda.. Hva kan det være?

SVAR

Besvart 29.02.2020 01:21:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle