Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk for 2 uker siden bekreftet at jeg hadde klamydia. Jeg leste at de som har hatt klamydia infeksjon burde teste seg for Hiv/Aids, bør jeg gjøre det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk for 2 uker siden bekreftet at jeg hadde klamydia. Da hadde jeg hatt det i ca 6 uker, noe jeg har regnet ut siden jeg bare har hatt en sexpartner, men vi er ikke sammen nå. Det som fikk meg til å tro jeg hadde klamydia, var at det svidde noe grusomt de første dagene og etterhvert gikk det over til et ubehag i magen, akkurat som om det er noe der. Det gjør ikke akkurat disrekte vondt, men det er ubehagelig. Jeg gikk til helsestasjon og fikk resept på AZITROMAX som innholdt 2 piller som jeg skulle ta som en engangsdose. Det gjorde jeg samme dag. Men nå etter ca 2 uker etter at jeg hadde tatt de to pillene, merket jeg at litt ubehag i magen igjen, næremere underlivet/eggstokkene.... Jeg leste på paktningen til disse pillene at de hjelper mot infeksjon i urinveiene og livmorhals, feks. klamydia. Men hva om klamydiaen har spredd seg til en såkalt bekkeninfeksjon i egglederne?? Da hjelper vel ikke pillene? Burde jeg ha tatt en sterkere dose i lenger tid? føler at de ikke har funket!, er utrolig redd for at jeg ikke kan få barn senere. Skal ned å sjekke meg på nytt når det er gått 6 uker slik som doktoren sa. Men burde jeg da også ta en test på Hiv/Aids? Jeg leste at de som har hatt klamydia infeksjon burde teste seg for Hiv/Aids også, iogmed at det ikke alltid er noen symptomer på Hiv. Jeg tenker veldig mye på dette og vil bare bli helt normal igjen. :(

SVAR

Besvart 13.07.2009 23:10:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle