Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har fått sopp. Kan jeg få det vekk uten å bruke stikkpiller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror jeg har fått sopp i underlivet fordi det klør en del. Jeg går bare i joggebukse, bruker ikke gstring, dusjer bare annen hver dag og har aldri brukt såpe der nede. Men jeg har googla litt og leste at man kan få sopp av å bruke antibiotika? Jeg slutta nettop å ta antibiotika så tror d er derfor jeg har sopp. Men spørsmålet mitt er om man kan få d vekk uten å bruke stikkpiller? Har egentlig ikke lyst å stikke noe inn dær nede. Og hvordan får jeg tak i en behandling? Må jeg til legen? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 23.04.2020 21:00:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle