Hopp til hovedinnholdet

Brystpiercinger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har brystpiercinger i begge nipplen min det har jeg hatt i ca.2,5 år uten noe problem. Da hadde jeg barbel. Byttet aldri Men så fikk jeg lyst på ringer så kjøpte meg to store (okseringer) på nette. Etter åtte ukers bruk så hadde hullen utvidet seg, de ble for tunge og store var mye i aktivitet. de passet ikke lengre. så jeg tok dem ut.ble for ubehagelig. Nå vet jeg ikke helt hva som skjer om hullene Gro eller sette inn dem gamle piercingene? Om jeg kan bruke dem? Håper på svar!

SVAR

Besvart 02.04.2019 14:43:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Piercing

Piercing er ikke et nytt fenomen. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle