Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noen spørsmål om atopisk eksem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt atopisk eksem siden jeg var 1 år. Det tok en liten pause når jeg var 11, men har nå kommet tilbake. Hvorfor? Kremene jeg har fungerer selvfølgelig, men der blir aldri helt borte. Skjuler helst armene og henda mine med gensere eller under en pult fordi jeg syntes det er stygt. Hva er sjansen for at jeg har det når jeg er voksen også og hvordan blir det mest sannsynlig da? Sprer det seg, blir det verre/bedre?

SVAR

Besvart 09.12.2019 17:24:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle