Hopp til hovedinnholdet

Har gynekomasti. Er bekymret over at det ikke har gått over.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fikk noe som heter gynekomasti i 6. eller 7. klasse. Fra 6/7. klasse til 8 klasse gjorde det litt vondt da jeg tok på dem, men heldigvis gjør det ikke vondt nå lenger, men utseende på brystvortene mine har heller ikke forandret seg siden. Nå går jeg i 9. klasse (15 år) og jeg begynner å bli litt bekymret siden det ikke har blitt noe bedre utseendemessig. Tror du at det kommer til å gå vekk etter hvert? Og før (kanskje i 7. klasse) pleide jeg noen ganger å klemme litt på dem eller klype litt (aner ikke hvorfor), kan dette ha forårsaket en forlengelse eller gjort det verre? Og er det noe jeg kan gjøre hjemme eller selv for å gjøre det bedre (uten opperasjon). Og hvis det blir slik at jeg må ta en opperasjon, er jeg nødt til å være 18 år?

SVAR

Besvart 28.04.2020 19:25:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle