Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om bivirkninger av medikament.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har slitt med kviser/akne i 4 år, og først nå har jeg begynt å teste ut legemidler for å få det bort. Jeg har ganske nylig prøvd det legen min kalte "toppen av pyramiden" når det gjelder kvisebehandling. Det var en krem jeg skulle påføre hver kveld som het Epiduo. Brukte det i en uke før jeg dro til legen igjen med flere problemer enn da jeg startet. Huden tørket ut så jeg måtte påføre fuktighetskrem flere ganger daglig, det svei og jeg var veldig rød. Holder enda på å få tilbake fuktigheten. Siden jeg reagerte slik ga de meg neste på lista: Lymecyclin Actavis. Jeg forsto det slik at dette var et av de vanligste midlene. Leser på bruksanvisningen nå, og jeg blir bare mer og mer usikker på om jeg tørr å gå på dem. Det er veldig mange bivirkninger man kan få, og jeg er veldig redd for å reagere på dem slik jeg gjorde med kremmen. Er risikoen verdt det? Finner ingen før og etter bilder. Medikamenter skremmer meg, og ønsker ikke utsette meg selv for ubehagelige bivirkninger.

SVAR

Besvart 12.05.2020 14:47:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem? Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle