Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å ikke få trekt forhuden tilbake og nå er penis veldig sår?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hat nettopp hatt samleie. Har en stund vært «redd» for sat forhuden min har vært for trang. Før vi hadde samleie fikk jeg dradd den helt tilbake over penishodet og nå får jeg den ikke «tilbake». Penishodet er vondt å ta på, boxeren kan omtrent ikke være inntil engang. Er dette normalt?

SVAR

Besvart 02.07.2020 07:51:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle