Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre når jeg ikke ønsker å kle av meg på stranden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg får veldig store nipler når dem ikke er harde og syntes det er kjempe stygt og flaut. Dette hindrer da at jeg kan ta av genseren for dem synes gjennom den og at jeg ikke kan ta av t-skjorta/gensern når jeg syntes det er varmt og vil sole meg eller bade. Er det noe jeg kan gjøre mot det? Har ganske mye strekkmerker også som hindrer at jeg kan ta av t-skjorta. Er det noe jeg kan gjøre mot merkene? Har også mannepupper og dobbelhake som jeg syntes er ekstremt flaut. Holder det med å kutte ned på mat og spise sunnere eller må jeg trene? Jeg har prøvd å trene før men det blir for kjedelig Jeg har ganske uren hud på skuldrene, helt øverst på ryggen og i ansiktet, det er små svarte prikker som jeg presser på og det kommer små hvite ting ut og kviser selfølgelig som også da hindrer at jeg kan kle av meg. Kan jeg gjøre noe mot det? Synes egentlig alt er helt jævlig på kroppen unntatt øynene, bredden på skuldrene mine og høyden min

SVAR

Besvart 13.07.2020 19:34:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Kviser - akne

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å ikke få dem eller for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle