Hopp til hovedinnholdet

Utfloden lukter fisk!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Takk for at du svarer!! Det lukter litt fælt dær nede i underlivet mitt. Som fisk liksom men er alt for flau over å si det til mamma. Har du noen forslag om hva jeg burde gjøre Foresten jeg har aldrig hatt sex eller noe sånnt.. Og fikk mensen får første gang for 2 månder siden og dette med lukten startet ikke før en deg før eller dagen mensen min ble ferdig. Kan det ha noe med det å gjøre? Har ikke merket hvordan utfloden min ser ut så er ikke helt sikker om den har skiftet farge Takk!! :-)

SVAR

Besvart 24.09.2017 10:47:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
account_circle