Hopp til hovedinnholdet

Har diabetes type 1 og har begynt med p-piller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei, jeg er en jente på 18 år! Har hatt Diabetes 1 siden jeg var 4. Alt går bra til nå, jeg startet på p piller fordi jeg nylig hadde fått meg kjæreste. Men fikk føling osv. Mensen er også helt borte. Jeg har snakket med lege, men tror ikke helt dem forstå hva jeg mente. Noen tips?

SVAR

Besvart 01.02.2018 11:02:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

P-piller, p-ring og p-plaster - og fare for blodpropp

Kombinasjonspreparater (p-piller, p-ring og p-plaster) er trygge og sikre prevensjonsmetoder, men har også noen bivirkninger. Blodpropp er en sjelden, men alvorlig bivirkning.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
account_circle