Hopp til hovedinnholdet

Har fått litt gulere utflod med mer lukt. Er det vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 15 år. Jeg har lagd merke til at utflodet mitt har vært litt mer gult(altså en gul farge ikke hvit eller lysegult, mer klar mørkere gul). Det har også er tydeligere sterkere lukt(ikke spesifikt fiskluktende men heller ikke veldig godt). ifølge internett betyr det at keg har en infeksjon, men har ikke sopp(har brukt canesten) og heller ikke samleie. er dette bare en liten «fase», eller kan det være noe ordentlig?

SVAR

Besvart 05.07.2020 02:03:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
account_circle