Hopp til hovedinnholdet

Har tørre nipler. Har mensen samtidig, kan det ha noe med det å gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge følt at niplene mine er litt tørre? Men nå er de fulle av sår og noen deler av niplene holder på å falle av. Det svir, men det er bare i «midten» av niplene det er sår. Det ser nesten ut som de er brent fordi det er brune sår/flekker på. Kan også nevne at jeg har mensen samtidig, har det noe med dette å gjøre? Hvorfor skjer det?

SVAR

Besvart 05.07.2020 19:44:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle