Hopp til hovedinnholdet

Er veldig redd for å få kreft i ung alder.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er veldig redd for at jeg kommer til å få kreft i ung alder. Flere jeg kjenner har dødd av kreft, eller har kreft nå, og flere i moren min sin familie har hatt kreft. Jeg er jo frisk nå, bortsett fra at jeg har en betennelse, men jeg er kjemperedd for at jeg kommer til å få kreft i løpet av alderen 17-21.. Jeg har hatt veldig mye helseproblemer fra jeg var liten, og ettersom det er så mange jeg vet om som har kreft, så tror jeg det er noe av de tingene som gjør meg så redd. Jeg har også hatt detaljerte drømmer hvor jeg drømmer at jeg får kreft som 18-19 åring, og at jeg dør. Jeg føler liksom at jeg kommer til å få kreft, og det er en ordentlig fæl og ubehagelig tanke, for alt jeg vil er å være frisk og bidra til å gjøre noe godt for samfunnet. Jeg vil ikke dø som ung. Men jeg føler livet mitt kommer til å være kort. Hva kan jeg gjøre for å få slutt på denne utmattende og ubehagelige følelsen, og de dårlige tankene og drømmene? Takk på forhånd! Mvh, Gutt 17. år

SVAR

Besvart 05.10.2017 14:23:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle