Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om omskjæring og komplikasjoner etterpå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er omskjært og legen fortalt meg at jeg kunne møte opp på skolen etter bare tre dager etter opereasjonen. Jeg har vært hjemme i to uker nå siden jeg fortsatt har smerter. Smerten har gått ned men eneste smerten jeg har er at penishodet er veldig følsomt... Det gjør vondt om jeg eksempel tar fingeren på hodet og gir ett lite dytt.. klarer heller ikke å gå så kommer meg ikke til skolen.. er 2 uke nå og legen sa jeg kunne gå fint etter 3 dager... Vet dere noe?

SVAR

Besvart 31.10.2017 14:39:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Omskjæring av gutter

I Norge omskjæres omlag 2000 guttebarn hvert år. De fleste omskjæres av rituelle grunner av jødiske eller muslimske foreldrene. Det finnes også medisinske grunner til omskjæring.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle