Hopp til hovedinnholdet

Har blitt omskjært, spørsmål om dette. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei omskjærte meg i går pga d ble for trangt under erkesjon «gikk fint slapt» i samtale snakte vi om bare et lite kutt og ikke hel omskjering, når jeg komt til taktene var forhuden borte ser d ut som så putt putt, men hodet er så voldtsomt ømt så d kjennes ut som en liten kniv skjærer når den gnisser litt mot boxeren eller noe annet. Når går dette over? Er d normalt? Er ikke noe smerte i stingen. Barr hodet som gjør vondt. Noe annet jeg trenger å vite om omskjæring? Takk for svar

SVAR

Besvart 06.06.2018 13:28:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Omskjæring av gutter

I Norge omskjæres omlag 2000 guttebarn hvert år. De fleste omskjæres av rituelle grunner av jødiske eller muslimske foreldrene. Det finnes også medisinske grunner til omskjæring.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle