Hopp til hovedinnholdet

Jeg er femten og har stram forhud, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på femten med stram forhud. Jeg har trukket forhuden tilbake noen ganger, men da har det gjort vondt og den har blitt bretta og liggende igjen da jeg skulle ta den tilbake. Til vanlig kan jeg bare urin-åpningen og litt mer av penishodet mitt. Etter jeg har hatt sex med dama kan er forhuden min mye mer utvidet og det føles bedre generelt. Forhuden min henger også fast på undersiden som jeg ikke vet om er normalt. Jeg har også da problemer med å rense bort kukost som jeg har sett jeg har mye av. Jeg synes det er skummelt å gå til legen og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg synes også det er flaut generelt. Jeg vil ikke bli omskjert. Gjerne gi meg noen tips om hva jeg kan gjøre! På forhånd takk.

SVAR

Besvart 11.12.2019 14:51:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle