Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på konsekvensene av omskjæring av jenter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg lurer på konsekvensene av omskjæring av jenter. jeg har selv blitt omskjært da jeg var 5 år. det var den verste opplevelsen. jeg har vondt når jeg tisser, og urinerer mange ganger i timen. mensensperioden er det verste av alle, jeg har smerter at jeg må ligge i senga hele tiden. jeg har vært hos legen for å teste meg for diabetes og urininfeksjon, men hadde ikke noen av de. jeg har vært flau og sa ikke til legen min at jeg er omskjært for jeg liker ikke å snakke om det. har du noe råd??

SVAR

Besvart 14.02.2014 14:02:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle