Hopp til hovedinnholdet

I det siste så har utfloden min luktet unormalt sterkt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I det siste så har utfloden min luktet unormalt sterkt. Jeg kjenner at det lukter når jeg sitter i klasserommet og er veldig redd for at andre skal lukte det. Jeg fikk utflod tidlig 2019(et år siden). Det er også unormalt mye. Mer en det var før. Er dette tegn på at jeg snart får mensen? Utfloden er ikke no mørk. Men er redd...hvordan får jeg lukta til å stoppe og betyr d at jeg får mensen snart???

SVAR

Besvart 14.03.2020 09:20:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
account_circle