Hopp til hovedinnholdet

Jente,13, har ikke fått kvinnelige former og plages av det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg er ei jente på 13, men blir 14 om noen dager. Jeg synes det er utrolig masse kroppspress rundt alt og alle fortiden og det er jeg veldig lei av. Jeg synes høyden min er veldig fin, jeg er 1.70. Men jeg synes ikke den passer til kroppen min. Jeg har lange bein og som har mellomrom i tillegg så har jeg slank kropp. Jeg er fornøyd med kroppen min egentlig men det er et problem som gjør dagene mine veldig vanskelig. Og det er at jeg har helt flate bryster. Alle jeg kjenner på min alder og faktisk de som er yngre også har veldig store pupper, mens jeg har ikke fått noe i det hele tatt. Derfor viser jeg meg aldri i bikini og går alltid med hettegensere eller gensere der det ikke vises. Jeg tenker at jeg aldri kommer til å få meg kjæreste fordi alle guttene tenker bare på pupper og rompe. Dette sliter selvtilliten min mer. Jeg har egentlig god selvtillit men når jeg ser noen som har veldig store pupper på min alder, mister jeg fort selvtilliten. Jeg får ofte høre at jeg er for tynn, men når jeg er så høy som jeg er ser kroppen min automatisk mye tynnere ut enn den egentlig er. Jeg har ikke fått former heller enda, og det plager meg også. Former og pupper er problemet mitt og det som får meg til å ha dårlig selvtillit. Det er ikke så lett å ikke tenke på det heller pga kroppspress og at det er alt guttene tenker på. Jeg får ofte høre at jeg har modellkropp og at folk synes jeg er utrolig pen, men det eneste jeg tenker på er at de har ikke sett puppene mine. Jeg er ganske "populær" i byen min og det er mange som vet hvem jeg er osv pga jeg blogger. Kan du vær så snill å si meg hva jeg skal tenke på, gi meg råd eller noe for at jeg skal få bedre selvtillit? og en annen ting. Jeg har ikke fått mensen enda, men for 29 dager siden fikk jeg brunt utflod i 5 dager. Det var veldig brunt og det kom mye oftere enn vanlig utflod. Er det et tegn på at mensen kommer? Kan jeg si at jeg har fått mensen nå?

SVAR

Besvart 14.10.2013 22:23:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle