Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer med å trene mage/rygg. Hvem kan jeg oppsøke for hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har store problemer med å trene muskler i rygg og mage området. Jeg kan ikke gjøre øvelser som situps, planken og diverse som ligner på disse. Grunnen er at jeg får en sterk svie i korsryggen når dette skjer, noe som irriterer meg sterkt siden jeg ønsker å trene mage og rygg. Jeg har vært hos en fysotarapaut og kiropraktor tidligere men de har ikke hjulpet mye. Snakket med fetteren min og han har slitet med litt av det samme. Han er meget stiv i ryggen også. han fikk dette undersøkt og fant ut at han hadde noe genetisk som gjorde at han har en ekstra ryggvirvel. Så tror det er stor sannsynlighet for at jeg har dette. Hva slags person er det jeg kan gå til for å få hjelp med dette? altså med å få det undersøkt og en som kan hjelpe meg med å lære noen andre måter å trene mage og rygg på uten å støte på problemene mine?

SVAR

Besvart 18.03.2020 14:39:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle