Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen løsninger på hvordan jeg kan sove trygt gjennom natten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har et problem, jeg har ganske dårlig søvn! Dette har vart i 3 år! Og det er veldig ille, jeg ligger på den øverste etasjen ALENE, mamma og pappa ligger i den nederste, så det er en etasje i mellom oss, Jeg klarer helt fint og sovne, men jeg våkner vær natt kl 3, eller 4, og probleme her er at jeg ikke klarer og sovne, fordi jeg er redd for at det er noen i stuen, eller noen som vil ta meg, vi har på alarm og sånt men jeg er forsatt redd for at det er noen der! Hører lyder, Vet ikke om det skyldes fantasien min. Vi har prøvd og gjøre noe med det som og legge seg kjempe seint og våkne Gry tidlig, det skal hjelpe har vi lest men jeg har gjort det i sånn 2 uker som vi skule men det hjelper ingen ting. Når jeg våkner om natten pleier jeg og ligge på en Madras foran døren til mamma og pappa i gangen. Men det er veldig mye støv der, og synes at det er urettferdig at jeg ikke kann sove på romme mitt, Og det må gå utover dagen min. har dere noen tips eller løsninger? Hjelp meg!

SVAR

Besvart 28.06.2020 08:51:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Sliter du med å få sove godt, sovne når du legger deg eller med å komme deg opp om morgenen? Dette kan du gjøre.

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle