Hopp til hovedinnholdet

En gutt i klassen tar på meg hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg spiser ikke stort, som oftest middag og et eple. Eg er veldig ofte trist og sliten. Eg har drevet med selvskading. Eg har prøvd å fått hjelp men det hjelper ikke. Jeg vil ikke at mamma og pappa skal vite at eg har det vanskelig. Det er en i klassen som driver og tar på meg hele tiden. Jeg sier at han skal slutte hver gang , men han gjør ikke det. Jeg føler meg alltid ubehaglig med han i nærheten. Skolen vet at han har tatt på meg rett før sommer ferien når det starta. De har ikke gjort noe. Jeg trudde det bare var et engangs tilfelle men det var det ikke. Jeg klarer ikke mer. Får han straff hvis eg anmelder han , han er 13/14. Hva skal eg gjør. Takk for svar

SVAR

Besvart 28.09.2016 21:24:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle