Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 17 år, er ca 173 cm høy og veier rundt 110-115 kg. Jeg er overvektig, og sliter med overspising. Hvordan kan jeg stoppe med overspisingen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 år, er ca 173cm høy og veier rundt 110-115 kg. Jeg vet ganske godt st jeg er overvektig, og at det er ganske ille. Men jeg sliter med noe når det kommer til å spise. En/to ganger i uka, når jeg kommer hjem fra skolen, overspiser jeg. Jeg spiser alt jeg finner, og gjerne masse av det jeg syntes er godt. Jeg tenker på å kaste det opp hver gang, men gjør det ikke. Andre ganger hender det at jeg blir kvalm av bare tanken på mat, og gjerne etter jeg har kjøpt masse av mat og godteri, så smaker jeg - men blir kvalm. Ble kanskje litt rotete, men er det noe jeg kan gjøre for å få stoppa den overspisinga, ettersom det er det som er verst?

SVAR

Besvart 30.01.2017 12:48:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle