Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg har et spiseproblem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er 16 år og tror jeg har et slags spiseproblem, jeg har perioder (som varer i alt fra to dager til et par måneder) der jeg enten mer eller mindre ikke spiser i det hele tatt, og jeg har i perioder der jeg spiser utrolig mye. Til og med etter jeg er mett. dette gjør at vekten min varierer veldig fra mellom 71 og 78kg +- (er 1.70) så er jo ikke akkurat tynn for å si det mildt. men lurte på om er jeg overvektig? jeg kaster også noen ganger opp maten fordi jeg enten blir kvalm av å spise eller har dårlig samvittighet for at jeg har dårlig samvittighet for å ha spist så mye. har jeg et spiseproblem eller er dette normalt? takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 26.03.2017 19:56:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle