Hopp til hovedinnholdet

Anoreksi og helseplager fra tarm og urin

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung. Jeg har anoreksi. Har vært alvorlig underernært og blitt innlagt pga anoreksi. Jeg har en kostliste på cirka 1300kcal om dagen nå. Jeg går sjeldent på do og har avføring og hvis jeg har det så ser den rar ut. Jeg har veldig mørk urin også som lukter. Jeg er beskymret for min helse. Jeg klarer ikke å spise så jeg må alltid bli innlagt for å spise. Jeg har merket litt små smerter under underlivet (tarmen) og litt nedre del av ryggen (nyrene). Jeg er redd jeg har fått problemer med tarm og nyre. Kan det være det? Er ikke noe serlig under vektig. Kan jeg få tarmsvikt eller nyresvikt? Jeg er redd og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg tørr heller ikke å si det til legen fordi jeg er redd de skal si at det er noe alvorlig. Håper på bra svar. Helst fra en lege. TAKK!

SVAR

Besvart 04.05.2017 22:35:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle