Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg feit og for tung...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg føler meg feit og for tung. Jeg er ca 155cm og vekta mi går mye opp og ned, den ligger imellom 55kg-65kg. Jeg trener hver dag og spiser somregel et lite måltid om dagen, men det er noen få dager jeg spiser noen flere måltider. De gangene jeg spiser mer enn 1måltid kaster jeg som regel opp maten og det gjør jeg noen ganger selv om jeg bare spiser 1mmåltid også. Grunnen til det er fordi jeg får skyldfølelse og blir kvalm. Og de dagene jeg har spist mer får jeg selvmordstanker og får lyst til å skade meg selv fordi det får bort de fæle tankene mine. Jeg føler meg så feit og fæl at jeg ikke engang vil gå i bikini ellernoesånt så mamma og andre familemedlemmer og venner ser meg. Og hver gang jeg dusjer, ser meg selv i speilet eller lignende kjenner jeg at noe knyter seg i magen min og jeg blir kvalm. Men det egentlige spørsmålet mitt er hvordan jeg kan gå ned i vekt og slanke meg?

SVAR

Besvart 06.07.2017 11:43:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle