Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker virkelig å bli tynnere, har du/dere noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 14 år og jeg ønsker å bli tynnere. Jeg er 170 høy og jeg veier 54, men jeg føler meg overvektig. Til vanelig så spiser jeg litt frokost, ikke noe på skolen, litt middag og vanelig kvelsmat. I fritiden så her jeg 3 hester så jeg rir dem 4 ganger i uken og jeg bruker mellom 2 - 4 timer på dem vær dag og jeg trener aldrig utenom. Vær dag så føler jeg meg utrolig kraftig, spesielt rundt lårene mine, og jeg tenker veldig mye på at jeg ønsker å få en slaks spiseforstyrrelse. Jeg vet at f.eks. anoreksia er veldig farlig og at det ikke er bra å ha det, men alikavel så ønsker jeg det... jeg sliter også med utrolig sterk sosialangst som gjør at jeg ikke tørr å ha øyekontakt med noen og jeg vil ikke at noen skal høre meg prate. Men tilbake til temaet, jeg ønsker virkelig å bli tynnere har du/dere noen tips??? Beklager skrivefeil

SVAR

Besvart 11.12.2017 14:54:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle