Hopp til hovedinnholdet

Alle rundt meg sier jeg er for tynn. Hva kan jeg gjøre for å legge på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 14 år. Jeg er 167 cm, og veger 48 kg! I det siste har jeg fått veldig mye press på meg, alle rundt meg sier jeg er forr tynn! Foreldrene mine sier jeg er forr tynn, noen av vennene mine og klassekamerater. For noen dager siden så møtte jeg mammas venninne, og hun spurte om jeg fikk nok mat i meg. Jeg blir ganske lei meg, å kalle noen for tynn, er det samme som å kalle noen for feit liksom, det er liksom ikke gøy. Så jeg har begynt å trene, for å få mer muskler, og bli tjukkere da, men jeg merker at jeg blir tynnere av å trene. Og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre for å bli tjukkere, jeg vil helst få tjukkere armer og lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å bli tjukkere, enten det er noe jeg bør spise eller hva som helst. Og jeg vil bli tjukkere.

SVAR

Besvart 11.01.2018 20:01:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
account_circle