Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å spise lenger og har dårlig selvtillit. Har jeg spiseforstyrrelse? Hva bør jeg spise?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har i det siste spist ekstremt lite, føler meg ofte kvalm når jeg spiser for også skyldfølelse. Blir mett bare av og spise noen biter, for noen tanker at jeg er feit og stygg. Har til og med hatt en drøm om at noen kalte meg feit og ekkel. tør ikke og spise foran andre. Vis jeg spiser middag og er litt sulten så tenker jeg at jeg bør sulte. Har dårlig selvtillit siden jeg begynte på ungdomskolen. Siden alle jentene er tynne og slanke. er 165cm og veier 60kg. Er jeg overvektig? har jeg en spise forstyrrelse? Klarer ikke og spise lenger :/ føler meg helt forferdelig. Hvis jeg er overvektig hva burde jeg spise og syntes du jeg burde starte og løpe i en halvtime hver dag? Takk for at du svarer :)

SVAR

Besvart 21.01.2018 16:06:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle