Hopp til hovedinnholdet

Spiser usunt og trener lite

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som er 16, ble det nylig. Jeg er ca: 1.68cm høy og veier ca 66 kg. Jeg går hele tiden og tenker på at jeg er feit og sliter med å tenke på dette hele tiden. Hva kan jeg gjøre for å få tanken over på noe annet enn mat? Og er jeg overvektig? Jeg trener nesten aldri og hater å trene. Spiser mye usunt fordi jeg klarer ikke å holde meg unna.. hjelp!

SVAR

Besvart 23.03.2018 22:30:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle