Hopp til hovedinnholdet

Har dere tips til å slutte å overspise?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 176cm høy, og veier 60kg. Jeg har lenge veid mye mindre enn dette, ca. 53kg, men det siste halvåret har jeg lagt på meg en del. Jeg prøver å spise sunt, men har et problem med å overspise usunn mat. Jeg merker klær sitter strammere, og føler meg veldig «flobbete». Kan jeg få noen tips til å slutte å overspiste, vekten går bare oppover, og jeg føler meg feit.

SVAR

Besvart 08.06.2018 23:07:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle