Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør jeg med vektnedgangen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter veldig med å spise, jeg har gått ned masse i vekt men vet ikke hva det er. Jeg har ingen frykt for å gå opp i vekt for jeg selv synes jeg er alt for tynn og har et ønske om å gå opp i vekt. Jeg sliter med nakkeskader, ryggplager og hodepine, så vet ikke om det kanskje er en trigger på matlysten. Dette har foregått over flere måneder og jeg blir tynnere og tynnere. Jeg er redd for st jeg har en slags spiseforstyrrelse og aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er konstant sliten og klarer ikke følge med på skolen og sliter med å gjøre daglige ting. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 03.01.2019 22:14:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker matlysten din.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
account_circle