Hopp til hovedinnholdet

Vil jeg tenke mindre på mat om jeg spiser normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen uker siden skulle jeg prøve å bare spise litt mindre, men dette har gått litt ut av kontroll og jeg spiser ikke så mye som jeg burde. Jeg spiser ikke så veldig lite, men det blir litt få kcalorier da jeg trener en del. Grunnen til at jeg spiser mindre er for å få mindre fett på kroppen (vet det ikke er bra, men greier ikke å stoppe) Det jeg lurer mest på er: Tror du at dette problemet vil gå over etterhvert hvis jeg prøver å spise normalt og kanskje litt godteri og sånn etterhvert, tror du jeg vil tenke mindre på dette da. Har vært gjennom denne øvemetoden tidligere med tanke på tvangslidelser, tror du det vil fungere?

SVAR

Besvart 31.05.2019 13:01:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myter og fakta om spiseforstyrrelser

Det er mange myter om spiseforstyrrelser. Her får du informasjon om hva som er sant og usant.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
account_circle