Hopp til hovedinnholdet

Vekten min endrer seg veldig i løpet av en dag, blir fortvilet og redd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har tidligere vært veldig undervektig, men det er nå endret helt. Legger på meg nesten hver dag, utenat jeg en gang spiser. I løpet av en dag kan jeg bare spise et rundstykke og litt middag, men allikevel legger jeg meg en kg tyngre. Når jeg veier meg neste morgen, har jeg kanskje bare gått ned 100g. Hva er gærent, tørr nesten ikke spise mat eller drikke, for vekten bare øker og øker. Jeg lever en veldig aktiv hverdag, trener nesten alle dager. Men det jeg sliter mest med er metthetsfølelsen. Jeg kan spise et halvt rundstykke og føle at jeg må kaste opp. Og da når jeg veier meg og har gått opp 700g på et halvt rundstykke gjør meg fortvilet og redd. Generell fakta i dag: Veide omtrent 57,5 kg på morgenen, så spiser jeg en veldig liten frokost, og da veiet jeg plutselig 58,3. Dro på skolen og spiste lunsj, da jeg kom hjem veide jeg 58. Etter litt kylling (nesten ikke noe tilbehør) til middag veide jeg 58,7kg. Trente og spiste kvelds veide 58,5. Jeg klarer ikke mer...

SVAR

Besvart 31.01.2020 11:47:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle