Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gått ned mye i vekt, hvordan få tilbake menstruasjonen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i fjor sommer veide jeg 50kg og nå veier jeg 40 kg, så jeg har godt ned ganske mange kilo. Jeg har mistet mensen og alle sier jeg har blitt veldig tynn og må spise mer. Jeg spiser meg passe mett. Frokost: en neve havregryn, 2 ss CC, en banan og nøtter eller blåbær og nøtter. Vann eller sjokolademelk Lunsj: to grove brødskiver med egg og kaviar andre pålegg som makrellitomat, skinke, gulost, marmeladesyltetøy Middag: en potet og annet tilbehør varierer mye Kveldsmat: vanilje yoghurt med havregryn linfrø og blåbær eller knekkebrød med ost og eple, pære, mandarin eller gulerot Mellommåltid: eple, gulrot, nøtter Vet ikke hvordan jeg skal få tilbake mensen? På lørdag spiser jeg ca. 50 gram sjokolade, risengrynsgrøt, og pizza på kvelden er dette greit ? Vil få tilbake mensen men ikke legge på meg mer..

SVAR

Besvart 16.03.2020 20:56:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle