Hopp til hovedinnholdet

Hvordan klare slutte tenke på kropp. Føler jeg er for stor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, i mange år har jeg følt selv at jeg er for stor. jeg føler alltid at jeg må trene hver dag hvis ikke er jeg lei meg og føler meg dritt fra jeg står opp til jeg legger meg. hver gang jeg spiser føler jeg meg ikke bra i det hele tatt. og tenker at jeg ikke fortjener mat. det hjelper ikke at de rundt meg sier at jeg ser bra ut, for jeg føler ikke det samme selv. de jeg har snakket med om det sier at det er noe spiseforstyrrelse greier. men jeg spiser jo selvom jeg føler meg sånn, og jeg spiser ikke noe mindre enn det jeg burde. jeg har alltid vært veldig redd for å legge på meg på grunn av moren min som nesten mistet livet under en slanke operasjon, så tror det kan være en grunn. jeg er 175cm og veier 70 kg. vet ikke hva jeg skal gjøre og hvordan jeg kan slutte å tenke sånn.

SVAR

Besvart 17.09.2020 20:46:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle