Hopp til hovedinnholdet

Jente, 16 er usikker på seg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 16 år og eg lurte på om det er normalt å tenke at ikke er bra nok og gjerne skulle vært mer perfekt. jeg føler at de andre elevene i klassen er tynnere og penere enn meg, og prøver å gå ned i vekt for å bli like tynn, fin og perfekt, men eg føler at eg ikke får det til... og noen av vennene mine sier at jeg er alt for tynn, noe eg synes er rart siden jeg ikke er tynn og de er tynnere enn meg... eg veier ca 41 kg og er 155 cm høy og de veier omtrent 50- 70 kg og er mellom 154-165 cm, så eg skjønner det ikke, jeg er ikke tynnere enn de! hva skal jeg gjør for å bli like perfekte som dem? om du klarere å svare på dette vriene spørsmålet blir eg glad og påforhånd Takk

SVAR

Besvart 13.05.2013 22:02:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle