Hopp til hovedinnholdet

Hvordan greier jeg å slutte og bekymre meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg har veldig mye over skuldrene,noe som jeg har følt veldig på meg de siste månedene.Det hele startet med når mamma fikk seg ny "kjæreste"jeg spør ho om de er sammen men da sier ho:ja vi er på en måte det. det sier meg ingenting!og jeg blir veldig confused.Han har sittet i fengsel for å slå eksen sin.så jeg er veldig nervøs for mamma.i tillegg har jeg veldig dårlig selvbilde! alle venninnene mine er veldig tynne og har former.De får seg kjæreste,noe som ikke jeg gjør.jeg lyver mye til dem angående gutter.For jeg vil være like bra som de.vekta mi er 76 kg og jeg er 164 cm.jeg er ganske overvektig men jeg har ikke motivasjon til å gå ned i vekt jeg bare trøstespiser.jeg vil ikke snakke med noen om det for det er altfor flaut.jeg bekymrer meg også mye om konfirmasjon,mopedlappen og videregående jeg tenker på det hver dag for vi har ikke så god råd.jeg vet ikke hvordan jeg skal slutte å bekymre meg hele tiden, hver dag så skjuler jeg hvor trist jeg egt er, bak et smil. plis hjelp meg

SVAR

Besvart 07.10.2015 20:56:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle