Hopp til hovedinnholdet

Hvordan øke selvtilliten og bli kvitt fett rundt lår og mage?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år og holder på noen hemmeligheter. Jeg har ikke sagt til noen at jeg har slitt med selvfølelse og kroppen min i snart tre år. Jeg har fått beskjed om at jeg er helt normal i vekt og fett, men når jeg ser meg i speilet synes jeg at jeg ser tjukk ut i forhold til vennene mine. Det skjer også når jeg går med kortebukse, eller badedrakt. Jeg har også slitt med selvfølelsen siden jeg var elleve. Jeg er en god del sjenert og rekker dermed ikke hånden opp i timene. Jeg er vel redd for at jeg svarer feil, noe som jeg HATER. Uansett, jeg har to spørsmål: Hvordan kan jeg øke selvtilliten min og hvordan kan jeg bli kvitt fett rundt lårene og magen? Takk for svar :)

SVAR

Besvart 07.06.2016 10:14:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
account_circle