Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så lei at alle kaller meg tjukk hele tiden!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så innmari lei av at ALLE kaller meg tykk,overvektig, feit, tjukk, tung, sånne ting hele tiden! Jeg begynner ligger i senga på natta og gråter vær natt pga de i klassen og søstera mi og noen ganger foreldrene mine kaller meg overvektig og jeg prøver og være grei med meg men jeg klarer ikke når de kaller meg tjukk det gjør meg sur, jeg går selvmords tanker, slår meg selv har indre dialog og holder på med selvmedlidenhet! Jeg er ikke det tjukkeste jenta i klassen men i hvertfall ikke den tynneste jeg er 55kg og 1.54m. Er jeg tjukk?

SVAR

Besvart 15.06.2016 09:21:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle