Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig store lår og korte bein så bena mine ser rare ut. Jeg føler dette stopper meg fra å kunne spille fotball på toppnivå og å gå på idrettslinje på VGS. Fins det operasjoner som er mulige for tynnere ben?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 15 snart 16 år gammel jente. Jeg føler selv jeg har veldig store lår og legger forhold til det som er normalt. Jeg vet at du ikke skal sammenligne deg med andre og det synes jeg er greit. Men lårene og leggene mine er mye større enn jeg liker og trenger. Jeg spiller veldig aktivt fotball og jeg føler dette stopper meg for å nå målene mine. Som å spille fotball på toppnivå og gå på idrettslinje på VGS. I tillegg til dette har jeg korte bein også så beinene mine ser bare helt rare ut. Jeg har fått kommentarer på dette og nå er jeg lei beinene mine. Fins der operasjoner som er mulige for tynnere ben ? Jeg tenker at vist jeg trener mer får jeg bare mer muskler i beinene og da blir de bare større.... Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 17.01.2017 11:38:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Zelda om selvbilde

Kjenner du deg igjen i ukas stripe og sammenlikner deg med de rundt deg? Dårlig selvbilde og selvfølelse? Har du glemt hvor mange bra sider du har?

 

Les mer
account_circle